onsdag 15. juni 2011

Kyllingform





Ei kjempegod oppskrift på kylling! Til 4 treng du

4 kyllingfilet
1 kvitløk, hakka
4 cm ingefær, hakka
Tomat, i båtar
Mozzarella
Sesamfrø
Cocosa
Krydder

Ha fileter i ei ildfast form, og ha over kvitløk, ingefær og tomater. Riv mozzarella over. Ha nokre ss cocosa oppå, det krydderet du måtte ynskje, eg brukte chili, pepper, salt og basilikum, og til slutt sesamfrø.
Steik i ca 30 min på 200 grader.

Som tilbehør hadde eg brokkoli massert i olivenolje og blanda med soltørka tomat. Ein dressing blanda saman av majones, sennep, soyarømme og pepper. Og ein bønnespiresalat:

3 dl bønnespirer
2 vårløk
1 bunt frisk koriander
1 neve rå peanøtter eller cashewnøtter
1 ss soyasaus
Bland bønnespirer, vårløk, koriander og nøtter. Hell soyasaus over og server straks.

3 kommentarer:

  1. Nam! Kor kjøper du rå peanøtter?

    SvarSlett
  2. På Kinsarvik: http://www.kinsarvik.no/products/32523-suma-peanotter-natur-uten-salt-okologisk-500-gr.aspx

    SvarSlett